Et effektivt treningsverktøy!

Mann bruker GPS på løpetur

Hva er et effektivt treningsverktøy? Det er et treningsapparat som gjør at treningen din blir mer effektiv og du får raskere resultater av treningen din. Hele kroppen din får en komplett trening, og hvor du øker kondisjonen og utholdenheten din, styrken din, forbrenner fett, markerer muskler osv. Hvis du ikke tenker treningsapparat da er det mest effektive treningsverktøyet den elektroniske pulsklokka. Med den kan du kvalitetssikre treningen din, uansett hva du trener med. Nå med GPS sitt inntog kan du måle mange andre funksjoner som farten i øyeblikket, gjennomsnitt av farten på økta, og vi kan få fram tabeller, kart og kurver av de mest utrolige verdiene når vi laster ned øktene på nettsiden din. Her skal vi skrive om hva som regnes som det mest effektive treningsverktøyet. Når du kombinerer det mest effektive treningsapparatet og den ultimate elektroniske pulsklokka da har du alt som skal til for å kvalitetssikre treningen din. Du får i de neste avsnittene beskrevet treningsklokker med GPS og det ultimate treningsapparatet: romaskin.

Romaskin aktiverer hele kroppen

Om du vil forbrenne fett så du får mer markerte muskler, samtidig som du forbedrer kondisjonen og styrker hele kroppen, så er romaskinen et av de beste alternativene du finner. Sammenlignet med for eksempel spinningsykkel, tredemølle og ellipsemaskin aktiverer romaskinen en større del av kroppen, og når du setter de store muskelgruppene i bruk, så forbrenner de store mengder energi. I tillegg er robevegelsen sunn for kroppen på flere måter: den påfører ikke noen stor grad av slitasje på ledd, den strekker kroppen ut i øvelsen, så du tøyer muskler og sener og holder dem fleksible, og den roterer og bøyer ledd slik at de blir godt rustet til bevegelse, men uten at de slites ned. Du bør allikevel få hjelp av en PT første gangen for å få inn riktig teknikk. Har du ønske om å bygge deg et privat treningsrom hjemme? Hjemmegym kan være dyrt, men du kan spare penger ved å samle lånene med refinansiering, og i det lange løp spare ved å ikke bruke penger på dyre medlemssatser på treningssentrene I tillegg er det lettere å holde seg gående når treningen ligger i et annet rom, og ikke på andre siden av byen.

GPS i treningsklokker

Moderne elektronikk har gjort mye for måten vi trener på de siste ti årene. GPS har blitt en selvfølgelighet i de tekniske duppedittene vi bruker til daglig, og har blitt så små og energieffektive at de får plass til og med i en pulsklokke. Det betyr at både banen vi løper, pulsen vår og energiforbrenningen kan måles med stor grad av nøyaktighet i sanntid. Mange begynte å måle puls allerede på 80-tallet, for å kunne måle effekten av treningen. Da GPS kom inn i mindre enheter gjorde det det enklere å gjøre disse målingene uten dyrt utstyr, og med en enkel app kan du nå med mobilen du allerede har få mer avansert målingsutstyr enn man kunne drømme om for femten år siden. Det hjelper faktisk med godt riktig utstyr for trening, men det kan koste. Om du trenger litt ekstra penger på kontoen for å kjøpe inn det rette utstyret, kan du sammenligne lån enkelt. Mer info om kan du finne her på Sambla.no. Lykke til med treningen!