Hvordan trene uten dårlig samvittighet og lavere strømregning

Det er vanskelig å få skjemaet til å gå opp, spesielt i hverdagen. Du har lyst å være med venner og trene, men i stedet må du vaske klær, følge barna på fritid og forberede en ny arbeidsdag. Dessuten har jo alt blitt dyrere og det ser ikke ut til å ta slutt. Hva kan man gjøre uten at det går ut over samvittigheten eller lommeboka.

Selv om elektrisiteten er dyr for øyeblikket, er det ingen grunn til at den skal øke de kommende årene. Heller tvert i mot, da strømnettet og handlene øker i takt med utviklingen. Alt ser egentlig lyserødt ut, så det er bare å henge i.

Men inntil prisene igjen stabiliserer seg, så kan du ikke sitte å vente på positive gladmeldinger. Du må sette i gang nå og leve det livet du vil. Her skal vi se hvordan du kan trene og få lavere strømregning på en gang.

Velg treningsstudio og dusj helt gratis

Det er veldig mange utgifter man slipper å tenke på om man holder seg utenfor hjemmet. Oppvarming, lys og underholdning drar ikke strømmåleren oppover slik den ville ha gjort. Dessuten kan du dusje og trene like mye som du egentlig hadde lyst til. Også skal du ikke glemme at omstillingen til elbil og fornybare energikilder hjelper deg i hverdagen.

Om du monterer easee og blir Tibberkunde får du mye bedre oversikt over strømforbruket. Dessuten er dine utslipp redusert til null.

Trene utendørs

Det er også helt gratis å trene utendørs. Du trenger ikke medlemskap, fancy klær eller transport for å komme deg fram. Men du må betale for dusjen selv. Trening utendørs hjelper deg i hverdagen fordi du kan starte direkte uten forberedelser.

Men hva skal du gjøre om det høljer ned eller blåser sideveis? Det er som regel oppholdsvær i løpet av dagen, velg en kort økt for å holde treningen ved like. Tren innendørs med vekter eller en treningsmatte på gulvet. Husk at du nå kan skru ned termostaten og holde deg varm selv i eget hus uten å tenke på økte strømpriser.

Skaff deg bedre strømleverandør

Elektrisiteten i Norge får du fra vannkraft og vindkraft. Denne strømmen er avhengig av at du har apparater som gjør at du får lett tilgang til mer strøm, slik som en easee boks med kontakt. Det er billigere om du velger Tibber, som dessuten har de aller mest populære strømavtalene flere år på rad. Når du strømmer riktig, får du bedre tid til å ta deg av familien også. Dine kvaler reduseres og du kan føle deg i enda bedre form.

Velg easee fra Tibber og du blir kvitt overflødig fett og dårlig samvittighet på en gang.