Slik kommer du i form med crossfit

Crossfit er stadig populært blant utallige treningsentusiaster i dag. Denne treningsformen ble utviklet i 2000, av amerikanske Greg Glassman. Siden den gang har de fleste treningssentre tilrettelagt for crossfit i sine lokaler.

De fleste som liker å trene crossfit foretrekker harde treningsøkter. Treningsformen kombinerer både styrke- og utholdenhetstrening. Dette er derfor en treningsform som bør prøves av deg som ønsker å komme i bedre form.

Treningsutstyr som brukes i crossfit

Det er ikke nødvendig å investere i dyrt treningsutstyr, for å oppnå gode resulater. I crossfit brukes ofte treningsutstyr som kettlebells, håndvekter, hoppetau og treningsstrikk.

Det brukes også utstyr som vektskiver, vektstenger og styrketreningsstativ. Mange velger å bruke medisin baller, treningsbenker og treningstau. En rekke øvelser kan utføres uten bruk av utstyr.

Effektiv hjemmetrening med crossfit

Det er ikke nødvendig å trene i et treningssenter. I den senere tid har det blitt vanlig å trene hjemme. Stadig flere treningssentre tilbyr online trening til sine registrerte medlemmer.

Treningsutstyret kan oppbevares under sengen, eller i boden. Du slipper derfor å ta hensyn til plass når du skal trene. Det er også praktisk å trene utendørs når været tillater det. Både trapper og benker kan brukes i forbindelse med crossfit.

Trening gjør det enklere å endre vaner

Etter hvert som du trener crossfit, vil du merke at formen blir bedre. Dette fører blant annet til at mange velger snus fremfor sigaretter. Snus ble allerede brukt på 1600-tallet i Sverige.

I dag brukes snus av mange treningsaktive mennesker, som ønsker et sunnere alternativ til sigaretter. Mange velger å kjøpe snus på nett i stedet for i fysiske butikker. I dagens nettbutikker får du varianter som nikotin fri snus, hvit snus og porsjonssnus.

Kombiner trening med et sunnere kosthold

De mange nettbutikkene tilbyr det du trenger i en hektisk hverdag. Det er derfor ikke mye som skal til for at du skal opparbeide bedre vaner. Mange velger å bestille kostholdsprodukter, treningsutstyr og snus på nett.

Riktig kosthold er viktig for å oppnå gode resultater. Bruk gjerne tid på å planlegge ukens måltider. Mange som trener crossfit velger å spise ulike typer kosttilskudd for å oppnå best resultat.