Hvordan forbedre dine treningsvaner

I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan forbedre dine treningsvaner. Kanskje du finner noen tips du kan få bruk for? Det håper vi i alle fall!

Dann bedre vaner

Hvis du allerede har vært så flink at du trener regelmessig og at du har fått en rutine på sakene, så kan vi utfordre deg til å prøve å legge til enda en vane på vanen du allerede har. Dette betyr for eksempel at hvis du løper 1 time hver dag, så legg deg til vanen at du strekker ut 15 minutter etter hver treningsøkt. Dette blir lett å huske, siden du husker at du skal gjøre dette etter hver eneste trening.

Dette er noe du kan gjøre med alle typer vaner. Hvis du for eksempel har lyst til å drikke mer vann, gjør det til en vane å drikke et glass vann før alle måltidene dine. Kanskje du har lyst til å spise mer frukt? Gjør det til en vane å spise en frukt etter hvert måltid. Det å bygge på vanene sine er utrolig nyttig, men det kan ta tid i følge studier.

Finn trening du liker

Det er ingenting som er mer motiverende enn å gjøre noe man liker på trening. Dette betyr at hvis du har begynt å løpe, men må bruke utrolig mye mental energi på å få deg selv til å gjøre det, så er ikke dette nødvendigvis noe for deg. Kanskje du heller skal prøve deg på svømming eller noe annet i stedet?

Det vi også anbefaler deg er å belønne deg selv etter du har trent. Da får du mer lyst til å gjøre det du driver med. For eksempel at du får se en ekstra episode av favoritt-serien din eller at du kan gjøre noe annet du liker etter du har trent!