Tren som en marinejeger

 

Mange er på utkikk etter rask reparasjon av helsen, og det finnes en del treningsprogram som fører med seg en rask og effektiv progresjon. En av dem er å utsette seg for grunnutdanningen, eller rekrutt-regimentet til marinejegerne

Påstanden er at man som gjennomsnittlig bleikfis skal kunne komme opp til minstekravet for soldatene, i løpet av 15 uker. Oppfordringen er selvfølgelig ikke at du skal bli en herjende marinejeger, men at du skal bli kvitt juleribbe og marsipangris, eller de siste ti halvliterne som lagrer i øl-tønna. Hard trening og lange utflukter er fremragende egnet til dette.

Todelt program gjør det enkelt å starte

Programmet er delt i to, noe som gjør det enkelt å starte, for den som tidligere ikke har trent regelmessig. Første del er for begynnere, mens andre del er for de viderekomne. Grunnprogrammet har en varighet på ni uker, mens det påfølgende mer intensive programmet tar deg seks uker.

Når dette er over, vil du være i stand til å oppfylle minstekravet til fysisk form, som innebærer 8 kroppshevinger, 45 armehvinger, 45 situps i ett. Deretter skal du kunne svømme 400 meter på 10 minutter, dykke over 25 meter, og løpe 5 kilometer på under en halvtime, med ni kilo gråstein i sekken. Deretter skal du gå 15 kilometer med 20 kilo i sekken og et våpen som også veier noen kilo, og konstant slår deg i bakhodet under den lette jegermarsjen.

Planene for hvordan du oppnår det hele følger i neste post, men det er viktig å poengtere at en av de mange fordelene med programmet er at det er moderat i kravet til utstyr og forkunnskaper, og at de fleste vil kunne gjennomføre det.