Kroppskontroll gjennom hard, men enkel trening

Tren hjemme

Flere og flere har som mål å komme i bedre form på listen over nyttårsforsetter. Tidligere var det et større skille mellom hvilket kjønn som trente hva, hvilket har endret seg helt. De siste årene har det blitt større tilbud på treningsstudioet og en større bevissthet om hva som virkelig er viktig for oss har endret det store treningsbildet. Undersøkelser viser at vi trener ikke for utseendet lenger, men for å få en bedre helse. Trendene har blitt mer fleksible,og det er mange måter å gjøre det på. Kvinner imponerer på styrketrening, og begge kjønn er aktive på gruppetrening der vi gjerne vil mestre gjennom øvelser. De fleste bruker også en av de mange applikasjonene for å motivere seg selv gjennom egentrening. Her kan vi følge nøye med på egentrening.

Egentrening slik du vil ha det!

Uansett hvordan hverdagen din ser ut kan du hvor som helst og når som helst oppnå gode treningsresultater. Du trenger ikke lenger droppe treningen fordi veien til treningsstudioet er for lang. Tidligere ville du kanskje trene styrketrening med kun vekter, men dagens trender viser at å trene med egen vekt er kjempe populært! Fiks deg et treningsrom med parkett på gulvet i ditt eget hjem, slik at du kan benytte de treningstrendene ditt hjerte banker for. Du trenger ikke mye utstyr for å mestre en bedre kroppskontroll – en slynge er faktisk nok! Trenger du inspirasjon til et helt nytt treningsprogram kan du finne de øvelsene som er riktige for deg på sosiale kanaler som f.eks. YouTube. Sannsynligheten er stor for at også du vil synes det føles bra å mestre gjennom bedre kroppskontroll og nye øvelser.

Komplett helse med full kontroll

Uansett om du trener ute eller inne, på treningssenter eller hjemme, er det fortsatt en gjenganger å kombinere treningsformer med en dype diett. Ønsker du å sette deg et mål, vei kroppen din. Ved å vite hvor mye fett, muskelmasse osv kroppen har kan du enkelt sette opp en kostholdsplan for å nå dine mål. Sett vekk fra den digitale medhjelperen kan en god støttespiller være gruppetreningen på treningsstudioet. Test ut treningsapplikasjonene alle snakker om, og ha en god oversikt og motivator gjennom treningen. Ønsker du prøve det nyeste nye med mere sosialt samvær bør du også notere bootcamp eller crossfit på nyttårsforsettene. Det er alltid en god følelse å prøve noe nytt og lykkes gjennom hard, men enkel trening.